Persoonlijke aanpak
BML Accountants & Belastingconsulenten is uw specialist in accountancy, fiscaal en juridisch advies. Wij zijn uw vertrouwenspersoon in elke fase van uw onderneming.

Over
BML ACCOUNTANTS

Uw specialist in accountancyfiscaal en juridisch advies.

Boekhouding en fiscaal en juridisch advies: onze expertisedomeinen

BML Accountants & Belastingconsulenten is gespecialiseerd in de boekhoudkundigefiscale en juridische begeleiding van vennootschappen, vrije beroepen en eenmanszaken. Elke dag staan onze vennoten en medewerkers in onze twee vestigingen voor u klaar. Met een persoonlijke aanpak en advies op maat ondersteunen ze u proactief in uw onderneming.

Uw vaste team van vertrouwenspersonen

Onze accountants en belastingconsulenten zijn experts in hun vakgebied. Kiest u als ondernemer voor ons kantoor? Dan krijgt u een vast aanspreekteam dat bestaat uit een vennoot en een medewerker. Zij worden uw vertrouwenspersonen. BML Accountants & Belastingconsulenten onderscheidt zich niet alleen door die persoonlijke aanpak, maar ook door een open communicatie, een proactieve werking én een grote flexibiliteit. Een negen-tot-vijfmentaliteit hoort daar zeker niet bij. Hebt u een vraag of een probleem? Dan kunt u altijd bij ons terecht.

Permanente inzage van uw cijfers

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bespreken we uw professionele situatie. Wilt u uw boekhouding constant opvolgen? Geen probleem. Want met ons gebruiksvriendelijke online platform en rapporteringssysteem hebt u altijd een duidelijk zicht op uw boekhouding en resultaten.

Korte opvolging

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bespreken we uw professionele situatie. Wilt u uw boekhouding constant opvolgen? Geen probleem. Want met ons gebruiksvriendelijke online platform en rapporteringssysteem hebt u altijd een duidelijk zicht op uw boekhouding en resultaten.

Accountancy

De proactieve en persoonlijke aanpak van onze accountants is uw garantie voor een geoptimaliseerde boekhouding.

Fiscaal advies

Onze fiscale experts leiden u door de complexe wetgeving en zorgen voor een optimale fiscale situatie.

Ondernemingsadvies

Met de juridische knowhow van onze accountants bent u altijd zeker van proactief juridisch advies op maat.

Digitaal ondernemen

Van papieren boekhouding naar digitale databank. Met behulp van onze partners Codabox, Clearfacts en Silverfin.

Proactieve en persoonlijke aanpak

Wilt u meer weten over BML Accountants & Tax Advisors?

Ons team

Het BML Accountants team bestaat uit diverse werkkrachten die samen een topteam vormen! Heb je hulp nodig op vlak van accountancy, fiscaal – of juridisch advies? Wij staan u bij met de nodige kennis.

BML Accountants - Tessenderlo

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met ons team om meer te weten te komen over de diensten en aanpak die wij voor uw bedrijf leveren!