Digitaal ondernemen

Digitaal ondernemen heeft voor ons geen geheimen.

Digitaal ondernemen heeft voor ons geen geheimen.

Voor de aanlevering van documenten werken wij samen met Clearfacts. Per mail, knippen- en plakken van het bestand of met de handige ClearfactsApp. Het kan allemaal.n het klantenportaal vindt u uw cijfers terug met ook een databank van uw aangeleverde documenten. Opzoeken van een factuur op bedrag, datum of leverancier. Uw cijfers zelf analyseren online. Het kan allemaal. 

Met Codabox hoeft u geen bankrekeninguittreksels meer te bezorgen. Zij worden ons digitaal en up-to-date aangeleverd. Ook zijn de facturen van verschillende van uw leveranciers (bv proximus, telenet, energieleveranciers, sociaal secretariaten,…) al beschikbaar binnen Codabox zodat u deze niet meer moet aanleveren. Een koppeling met uw facturatiepakket zorgt ervoor dat ook uw verkoopfacturen zonder papieren versie in de boekhouding terechtkomen.

Met Silverfin maken we een digitale versie van de onderliggende stukken van uw jaarrekening en het biedt ook de mogelijkheid om uw cijfers en uw gegevens te raadplegen.

Proactieve en persoonlijke aanpak

Onze dienstverlening reikt verder dan uw cijfers verwerken of uw boekhouding verifiëren. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Kiest u voor BML Accountants & Tax Advisors? Dan bent u zeker van een vast aanspreekpunt en een heldere communicatie. Wij spreken uw taal en werken proactief. Op basis van uw cijfers, situatie, verwachtingen en ambities stippelen we samen de weg uit om uw professionele doelen te bereiken.
Recente Posts

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met ons team om meer te weten te komen over de diensten en aanpak die wij voor uw bedrijf leveren!