Accountancy

véél meer dan boekhouden

Véél meer dan boekhouden

De sleutel tot succesvol ondernemen? Vertrouw op het advies en werk van experts voor de aspecten van uw bedrijfsvoering die niet tot uw corebusiness behoren. Want zo creëert u de tijd om te kunnen doen waar u goed in bent.   BML Accountants & Tax Advisors helpt u graag. Wij voeren vlot en accuraat uw boekhouding, denken met u mee en begeleiden u met advies op maat in elke fase van uw onderneming. Het is onze ambitie om uw vertrouwenspersoon te worden én te blijven.

Proactieve en persoonlijke aanpak

Onze dienstverlening reikt verder dan uw cijfers verwerken of uw boekhouding verifiëren. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Kiest u voor BML Accountants & Tax Advisors? Dan bent u zeker van een vast aanspreekpunt en een heldere communicatie. Wij spreken uw taal en werken proactief. Op basis van uw cijfers, situatie, verwachtingen en ambities stippelen we samen de weg uit om uw professionele doelen te bereiken.

Accountancy en boekhouding

boekhoudingen voeren en optimaliseren

Boekhoudingen verifiëren

Begeleiding als u zelf uw boekhouding voert en advies omtrent uw administratieve organisatie.

analytische boekhoudingen opzetten

verdienmodellen opzetten

Opmaken financieel plan en kostprijsberekening.

Rapporteren

Cijfers en resultaten rapporteren (op maand- of kwartaalbasis).

budgetten opmaken

privé en gerechtelijke expertise

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen opstellen en neerleggen of advies hieromtrent.

Vertegenwoordigen

Individuele vennoten vertegenwoordigen bij hun controle en onderzoeksbevoegdheid (monopolieopdracht) in een onderneming zonder aangestelde bedrijfsrevisor.

Recente Posts

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met ons team om meer te weten te komen over de diensten en aanpak die wij voor uw bedrijf leveren!